Un altre intens cap de setmana a Vinya els Vilars

26 novembre, 2021

L’activitat durant el  passat cap de setmana ha estat força intensa per a tots els que formem part de la “família” del celler. Després d’una setmana de verema i treballs al celler l’activitat del cap de setmana va començar amb la promoció mensual dels nostres vins a la paradeta Garrigues, colors i emocions del Mercat de la Concepció de Barcelona. Una vegada més, vam tenir l’oportunitat de presentar i donar a conèixer els nostres els vins de Vinya els Vilars en aquest punt de venda Barceloní, impulsat per Garrigues Emprén, on podreu trobar una bona representació de vins, fruits secs i olis de les Garrigues.

Per altra banda, a més de les diferents visites habituals al celler, tant de les persones que arriben al pàrquing d’autocaravanes del celler, com amb el seu vehicle particular, el dissabte, vam realiltzar una degustació dels nostres vins a la fortalesa Vilars, amb motiu  de la celebració del Cap de Setmana Ibèric, una iniciativa per posar en valor la significació i importància d’aquesta fortalesa,  els vestigis ibers més importants de Catalunya.  Sens dubte, la iniciativa va ser un èxit amb una gran afluència de persones realment interessades en conèixer la cultura ibera i gaudir de les diferents activitats proposades, com el tast dels vins de Vinya els Vilars.

Coincidint amb la celebració d’aquest cap de Setmana Ibèric el diumenge vam comptar amb la visita al celler d’un grup de periodistes format per Carlos Pascual (El País, Suplemento El Viajero), Laura Sánchez Lara (El Español.com, Tapas), Oscar Chueca (Origen, Radio Nacional de España, Rutas del Vino de España.