Vint anys elaborant vins de qualitat

Des del moment que es van plantar els primers ceps, a Vinya els Vilars vam posar tota la il·lusió en fer uns vins de qualitat. Per això, la feina comença en l’acurat tractament de les vinyes, el veremat manual i la posterior elaboració del vi. El celler disposa d’unes modernes instal·lacions equipades amb la darrera tecnologia vinícola i on l’Antonio Aldomà, la Maria José Pérez, el Xavi Gabarró (encarregat del celler) i la Rosa Zarza (enòloga) tenen cura de tot el seguiment del procés.

Els origens de Vinya els Vilars

El celler Vinya els Vilars deu el seu nom a les restes arqueològiques de la fortalesa ibèrica dels Vilars, a tocar d’Arbeca. Aquestes restes datades l’any 775 a.C., són el vestigi íber més important i més ben conservat de tot Catalunya.

Igual que aquelles dones i homes que van poblar aquest territori, a Vinya els Vilars també sabem valorar la dificultat que suposa treballar la terra i esperar a que doni els seus fruits i per això estem agraïts a la seva generositat i li retem homenatge estimant-la i respectant-la.

Avui com ahir, la terra de les Garrigues i el seu cel són testimonis d’un miracle compartit en cada copa de vi.