El suplement El Viajero, ediatado pel diari El Pais va publicar el passat dissabte 23 d’octubre un ampli reportatge titulat “Por las Riberas del Segre”, en el qual posa en valor diferents actius turístics de diferents comarques de Lleida d’acord amb un eix vertebrador, el riu Segre, els seus afluents, canals… i la seva influència al territori.

En aquest reportatge l’enoturisme i els vins de la DO Costers del Segre tenen un especial protagonisme, tal com ja apareix a la portada que cita “A més d’un vi amb denominació d’origen i nombrosos cellers, a les comarques properes a la ciutat de Lleida se succeeixen viles medievals, un monestir cistercenc i un poblat iber”.

La fortalesa Vilars, la pròpia població d’Arbeca i els seus diferents punts d´atracció turística, així com el celler Vinya els Vilars d´Arbeca també tenen un protagonisme significat en aquest reportatge.