El passat diumenge, coincidint amb la celebració d’una jornada de portesobertes a Vinya els Vilars, amb motiu de la celebració del Dia Mundial del’Enoturisme, va tenir lloc la presentació del vídeo gravat al celler i lesseves vinyes amb l’objectiu de promocionar i potenciar els diferents actiusculturals, històrics, territorials tant d’Arbeca, com de les Garrigues, aixícom el gaudi dels seus vins visitant el celler.

Aquesta nova jornada de promoció del’enoturisme va començar a les 10.00 hores del matí amb la celebració d’unesmorzar popular i un tast de vins de Vinya els Vilars per als visitants que esvan atansar fins al celler per gaudir d’aquesta nova jornada de portes obertescoincidint amb la celebració del Dia Mundial de l’Enoturisme.

Poc després, a les 12.30 hores va tenir lloca la sala de barriques del celler la inauguració de l’exposició “El domini deles línies i el color” obra del pintor sevillà, fincat a Els Alamus, José LuisNieto. En aquest acte, a més de la presència del propi pintor i un gran númerod’acompanyants, vam comptar amb la presència de Sergi Pelegrí, alcalded’Arbeca, qui, entre altres aspectes, va destacar l’aposta i el treball d’AntoniAldomà i Maria José Pérez, propietaris de Vinya els Vilars, en benefici de ladinamització turística i econòmica de la població, a més de la seva generositati esforç per oferir les seves instal·lacions com espai expositiu pels artistesdel territori.  L’obra de José Luis Nietoromandrà exposada a la sala de botes del celler fins després del Nadal.

En acabar aquesta inauguració, tots els assistents es van reunir a la sala de tastos per compartir una estona distesa tastant els vins del celler i participant en la presentació del video gravat per part de Vinya els Vilars amb l’objectiu de promocionar i potenciar l’enoturisme.