Aquest proper diumenge 10 de novembre, amb motiu de la celebració d’una nova edició del Dia Mundial de l’Enoturisme, la Sala de Barriques del celler Vinya els Vilars acollirà la inauguració de l’exposició “El Domini de les Línies i el color” (12.30 hores) del pintor sevillà, afincat a Els Alamús” José Luis Nieto.

José Luis Nieto considerat un pintor entusiasta i autodidacta, la seva vocació per la pintura s’inscriu en la perfecció del dibuix, el valor de cada pinzellada i la facultat d’aprendre de la llum i el color, aquella que va donar llum a tants i tan grans artistes i que ara sembla rajar de les obres d’aquest pintor sevillà.

Els seus estils de pintura radiquen especialment a la pintura clàssica realista i en el moviment geomètric contemporani, segons podem comprovar en les seves obres.

En el decurs del dia realitzarem diferents visites guiades a les nostres instal·lacions, així com un esmorzar popular i diferents tastos dels nostres vins.