Aquest proper cap de setmana, les Borges Blanques esdevindrà l’epicentre del món de l’oli a Catalunya amb motiu de la celebració de la seva tradicional Fira de l’Oli de qualitat verge extra i les Garrigues Una trobada, on el principal protagonista és l’oli però que també esdevé el marc de celebració d’una gran número d’activitats paral·leles com un tast guiat dels nostres vins amb un maridatge amb diferents productes de l’empresa Oilamer de les Borges.

Maridatge dels vins de Vinya els Vilars amb productes Oilamer

El maridatge tindrà lloc el dissabte 19 de gener de 12.00 a les 13.00 al Pavelló Comercial a l’anomenat “Espai Aliments del Territori i Tu”, promogut per la Diputació de Lleida.

Enguany, a més de poder degustar els nostres vins enaquest maridatge, també es podrà tastar i comprar el vi de Vinya els Vilars a cope si per ampolles a  l’estand que instal·laran els propietaris de “La Bodega” de les Borges Blanques.

Podreu tastar i comprar els nostres vins a l’estand de La Bodega