Aquest diumenge 10 d’octubre, els vins de Vinya els Vilars seran un dels protagonistes del tast de vins de la DO Costers del Segre, que es durà a  terme a la sala Gaudí de La Pedrera, dins del cicle “La Pedrera amb DO”.

Des de començaments del mes de juny, cada cap de setmana, es realitzen dos tasts de vins en aquest emblemàtic espai amb protagonisme per als diferents DO de Catalunya. Sens dubte, una oportunitat especial per conèixer a fons les característiques dels vins de qualitat que s’elaboren a Catalunya, així com la cultura de el vi.

Aquest cap de setmana, els vins objecte d’aquests tastos seran els vins de la nostra DO.

Tast dissabte, 9 d’Octubre:

1- Matallonga 

2- Vila Corona

3- Celler de Sanui

4- Petit Duran

5- Raimat

6- Cérvoles

Tast diumenge, 10 d’Octubre:

1- Purgatori

2- L’Olivera

3- Mas Blanch i Jové

4- Vinya els Vilars

5- Cal Cabo

6- Castell del Remei

Aquest cap de setmana dedicat als vins lleidatans podreu gaudir d’un tast que aprofundeix en els diferents tipus de vins i les especificitats de la DO Costers de Segre. Tot un passeig per la DO Costers de Segre a través dels seus vins, amb un tast de llegendaris Macabeus, vins d’alçada, joies de petits productors i grans vins, tot maridat amb la típica coca de recapte de Lleida.

La Denominació d’Origen Costers de Segre és un mosaic format per set territoris repartits al llarg de tota la conca del riu Segre i del Pirineu lleidatà: Pallars, el Segrià, l’Urgell, Artesa de Segre, Raimat, Garrigues i Valls de el Riu Corb. Tots units amb un únic objectiu: dotar d’entitat pròpia la vitivinicultura de la província de Lleida.

Conèixer la seva cultura de el vi és la millor manera de descobrir les terres lleidatanes.

I és que la DO Costers de Segre compta amb unes característiques pròpies i ben definides que la doten de personalitat i la fan diferent: una situació privilegiada de sòls amb composició calcària, un clima continental amb influència mediterrània que presenta fortes oscil·lacions tèrmiques estacionals i diàries, vinyes d’altura que donen lloc a vins de muntanya, treballs de viticultura ecològica, compromís amb la sostenibilitat, recuperació de varietats històriques, etc.

Els interessats en participar en aquest tast podeu informar-vos i formalitzar la vostra reserva de tiquets seguint l’enllaç

Reserva “La Pedrera amb DO” Coster del Segre