El nostre celler serà l’escenari aquest divendres, a partir de les 21.30 del penúltim concert d’aquesta IX edició del Garrigues Guitar Festival, memorial Emili Pujol; una edició, condicionada, com tots els actes públics per la Covid-19.

Tot i les dificultats, des de l’organització del festival i del propi celler hem cregut oportú realitzar un esforç suplementari per tirar endavant aquesta iniciativa #salvemlacultura que es durà a terme seguint totes les mesures de seguretat derivades de la Covid-19 per tal d’evitar qualsevol situació de risc. En aquest sentit, és molt important que tothom sigui responsable dels seus actes i respecti totes les mesures de seguretat establertes, i les indicacions al respecte que es puguin facilitar per part dels organitzadors de la vetllada.

En aquesta ocasió, tindrem l’oportunitat de gaudir de la música de Scevola Ensemble i el seu concert Geografies, que convida l’espectador a deixar-se portar en un viatge acompanyat amb les músiques de diferents parts de món que tenen alguna cosa en comú: el seu fort arrelament a aires folklòrics i populars. En general, aquesta música és interpretada només amb guitarra i en el context de la música clàssica. El contrabaix i la percussió s’hi sumen per omplir de ritme i creativitat cada peça.

Informació d’interès

  • El concert començarà a les 21.30 hores
  • Obrirem les portes del celler a les 20.00
  • Com a mesura de prevenció i seguretat, els assistents al concert hauran de facilitar als organitzadors les seves dades de contacte
  • Abans d’accedir al concert, tothom passarà pel control de temperatura
  • Respectar la disposició de cadires establerta per l’organització
  • El concert es durà a terme a l’aire lliure en un espai adequat per mantenir en tot moment la distància de seguretat
  • Complir amb les normes bàsiques: mascareta, neteja de mans (l’organització facilitarà gel hidroalcohòlic), distància de seguretat

Per reserves trucar al

  • 973 149 144

La cultura és segura. Salvem la cultura, la cultura ens salva.

Us hi esperem.