La 57 edició de la Fira de l’Oli Qualitat Extra Verge i les Garrigues, celebrada el passat cap de setmana a les Borges Blanques,va servir de marc per la  presentació del Catàleg d’experiències oleoturístiques de les Garrigues i el Segrià Sec, on hi han participat 23 empreses del territori, entre altres, el celler Vinya elsVilars, que  ofereix una de les experiències d’aquest catàleg.


El catàleg s’emmarca dins del projecte ‘Cadena de valor de l’oli a les Garrigues’ i ofereix un total de 24 experiències singulars i innovadores, a través de les quals es mostra l’oli d’oliva verge extra des d’una perspectiva totalment diferent: visites a molins i obradors, tastos guiats, degustacions entre oliveres, maridatges, tallers pràctics, formacions i recorreguts pels millors paisatges d’oli del territori.

En aquesta proposta també hi han participat set restaurants que tenen una vinculació directa i especial amb aquest producte i a través dels quals es pot descobrir la gastronomia de l’oli de les Garrigues i el Segrià Sec.

Descobreix els secrets del vi entre vinyes i oliveres

La experiència proposada pel celler Vinya els Vilars consisteix en una visita guiada i degustació de vi i oli.

Al celler Vinya els Vilars volem compartir amb vosaltres experiències i sensacions: a la vinya, al celler, al nostre voltant. Us convidem a tastar i jutjar els nostres vins i el nostre oli, no hi ha ningú millor que vosaltres per dir si val la pena o no obrir una de les nostres ampolles. El nostre entorn, com el celler, transpira naturalitat i senzillesa. Si us deixeu perdre per les nostres contrades trobareu gent arrelada a la terra i un paisatge garriguenc amb les oliveres, les vinyes i els cereals com a grans protagonistes. A prop del celler us sorprendreu amb la fortalesa Vilars, un vestigi únic de l’apassionant i, alhora, força desconeguda cultura ibèrica de Catalunya. Estem ubicats molt a prop del poble d’Arbeca on trobareu també la cooperativa d’oli.

  • Cal Reserva Prèvia
  • Visita 1 h 30 minutos aproximadament
  • Mínim 2 persones
  • 10€ adults (majors de 18 anys)
  • Tot l’any
  • Aparcament propi a la finca per vehicles, autocars, autocaravanaes
  • Accessilble per a persones amb mobilitat reduïda
  • Botiga pròpia i venda de productes locals
  • S’accepta targeta de crèdit