El nostre celler va rebre aquest dijous la visita de dos periodistes italians de les revistes Cucina Italiana i Dove, que es troben a les Terres de Lleida amb l’objectiu de redactar diferents articles sobre l’oferta enogastrònomica, cultural de les nostres contrades.

Aquest viatge ha estat organitzat per part  del Centre de Promoció Turística de Catalunya a Itàlia amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida.  Fruit d’aquesta col·laboració, es preveu la publicació de dos articles: un article de 4 pàgines a la secció de viatges de la revista Cucina Italiana i un segon article de 10 pàgines a la revista Dove.

Cucina italiana és la revista de temàtica gastronòmica més antiga d’Itàlia. Es publica mensualment des del 1929, i des de fa uns anys ha començat a incloure rutes gastronòmiques internacionals entre els seus continguts. Fins ara, la revista no ha publicat mai un reportatge sobre l’estat espanyol. Els lectors mensuals de la revista són aproximadament 250.000

Dove és una revista mensual amb una tirada de 141.000 exemplars i una audiència de 80.000 lectors, principalment adults del nord d’Itàlia (35-53 anys )

Les revistes italianes Cucina Italiana i Dove publicaran dos articles sobre enogastronomia i cultura a les Terres de Lleida